SHAPE YOUR BODYOsjetite harmoniju vlastitog tijela i užitak treniranja!!!

“GLUT&LEGS PUSH UP”

ANTICELULITNI I FIRMING PROGRAM

“GLUT&LEGS PUSH UP” kompletan je ANTICELULITNI I FIRMING PROGRAM uz stručan nadzor i individuali pristup

Obuhvaća kompletan program oblikovanja i učvršćivanja nogu i stražnice, smanjivanje trbuha i nakupina celulita.
Sastavljen je od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmene tvari, učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela.

Cijeli tretman traje 180 min te obuhvaća:

  • Body wrapping, Antistress tretman: ručna masaža cijeloga tijela, Hot stone, Anticelulitna intezivna masaža nogu i stražnjice

  • “PUSH UP GLUT&LEGS workout” – individualni trening sa mag. kineziologom, specijalni čaj,

    mjerenje obujma prije i nakon tretmana.

Tretman je moguće koristiti u jednom dolasku ili u dva dolaska (trening u trajanju od 60 min posebno).

 

Antistress tretman – relaksirajuća je masaža cijeloga tijela. Otklanja blokade uzrokovane stresom, time potiče protok energije, krvnu i limfnu cirkulaciju sa naglaskom na Anticelulitnu masažu, odnosno intenzivnu masažu nogu i stražnjice.

body2

Body wrapping provjereno je učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.
 

Specijalni čaj se pije tokom cijeloga tretmana zbog poticanja metabolizma i probave kao i regulacije tekućine u orgnizmu.

 

Mjerenje obujma struka i bedra prije i nakon tretmana, uz markirane oznake. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Specijalna ponuda namijenjena za muške!

MAN FIRMING (Body wrapping trbuh)
6o min 130kn
5 tretmna 500kn!

“Man firming (Body wrapping)” tretman je oblikovanja trbuha sa sauna efektom.
Uključue zamatanje trbuha namazanog specijalnom tonning kremom sa aktivnim biljnim sastojcima uz konzumciju biljnog čaja.
Krema i čaj su ciljano namijenjeniza za izgaranje masti, poticanje cirkulacije, regulaciju tekućine, ubrzavanje metabolizma).

FUNKCIONALNI TRENING

Funkcionalni trening jedan je od najpopularnijih sistema vježbanja. Može se izvoditi bilo gdje: u fitnessu, na zraku, u domu, na plaži….sa spravama i rekvizitima ili bez.
Obrađuje se čitavo tijelo na vrlo intenzivan i motivirajući način. Podižu se funkcionalne sposobnosti, vrlo je efikasan oblik treninga za sagorijevanje masnoća, oblikovanje i učvršćivanje tijela.
Omogućava da u jednom treningu razvijate snagu, eksplozivnost, brzinu, izdržljivost i kondiciju.

 

Outdoor Athletic&Fitness

Outdoor Athletic&Fitness trening u prirodi pod stručnim vodstvom i dugogodišnjim iskustvom hrvatske atletske reprezentativke i magistre kineziologije.
Naučite lagano i ekonomično trčati, kretati se, disati te počnite osjećati svoje tijelo bez boli i napetosti, njegovu prirodnu potrebu za kretanjem.
Uključuje spoj raznih vrsta aktivnosti sa bazom atletskih vježbi. Funkcionalni trening je najkompletniji način treniranja jer se radi na svim bitnim značajkama: snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti.
Kombinacijom vježbi koje aktiviraju sve mišiće u tijelu i intervalnim treningom istodobno se utječe na sagorijevanje masti i izgradnju vretenastih mišića. Pojačani efekt na psihofizičke sposobnosti daje boravak na zraku, u zagrljaju majke prirode.
 

ZAŠTO INDIVIDUALNI TRENING?

U današnje vrijeme osobni treneri nisu stvar nekih modnih hirova već opća potreba da i ono malo vremena koje imate na raspolaganju za sebe i svoje vježbanje iskoristite na najbolji mogući način.
Uključuje podršku stručnog osoblja koje je uvijek spremno pomoći i motivirati vas kao i ispraviti moguće greške te savjetovati kako maksimalnom brzinom napredovati.
Osobni trening se najčešće izvodi 1 na 1 što omogućava treneru potpunu usredotočenost na vježbača i obrnuto.
Ovaj oblik vježbe daleko je najpraktičniji za svakog početnika jer ćete tako naučiti ispravno vježbati. Ako ste već u solidnoj formi i određeno vrijeme već vježbate, ovaj oblik treninga će sa sigurnošću pomaknuti vaše trenutne granice u željenom smjeru.

TRENING U MALIM GRUPAMA

Rad u integriranom kolektivu-individualni korektivni i rehabilitacijski pristup uključuje individualan pristup unutar grupe, na posebne kritične točke i različitosti, ozljeđene dijelove ili profesionalne deformitete.
Programi se prilagođavaju specifičnim potrebama, željama i sposobnostima klijenata unutar manje grupe. Trening podrazumjeva programiran rad i vježbanje pod stručnim nadzorom trenera.
Mala grupa je idealno okruženje za rad jer je svaki Vaš pokret kontroliran od strane trenera kako bi vježbanje bilo što kvalitetnije.

Svi treninzi su pod stručnim vodstvom i dugogodišnjim iskustvom hrvatske atletske reprezentativke i magistre kineziologije.

Zaslužili ste osjećati se dobro, samo trebate to i željeti!