BODY & SOUL in harmony

IZGUBITE KILOGRAME, UČVRSTITE TIJELO I OSJEĆAJTE SE DOBRO!

Omogućujemo Vam da kroz niz suvremenih metoda vježbanja, detoksikacije i relaksacije stvorite vezu sa svojim tijelom i steknete više povjerenja u sebe.

Da postignete svoje ciljeve na zdrav, sretan i zabavan način, a uz naše vodstvo prepoznate svoje potencijale.

BODY

HYDROCOLON TERAPIJA 

Kompletna detoksikacija organizma suvremenim “high-tech” uređajem.

 
Eliminira toksine iz organizma te regulira pH time pomaže uklanjanju čitavom nizu zdravstvenih poteškoća.
U današnjem društvu, zbog unosa štetnih tvari iz hrane radi neadekvatne prehrane. Također smo stalno izloženi kemijskim spojevima , pesticidima, raznim aditivima, teškim metalima koje ne možemo niti kontrolirati. Zatim pušenje cigareta ili zagađenje zraka koje se također akumulira u našem sustavu, te unošenjem raznih lijekova. Osim toga režim života, manjak tjelesne aktivnosti i stresovi uvelike utječu na naš probavni sustav i pogoduju akumulaciji štetnih tvari u njemu.
HYDROCOLON tretman čisti debelo crijevo od fekalija, plinova, parazita i zaostale sluzi i žuči.
HYDROCOLON detoksikacija ima za funkciju: uklanjane toksina iz probavnog trakta, otapanje i eliminacija naslaga sa zidova debelog crijeva te otkiseljavana organizma.
HYDROCOLON detoksikacija je iznimno sigurna, bezbolna i predstavlja brz proces čišćenja organizma i vraćanja čitavog sustava u balans. Posebno dobra za one koji imaju aktivan stil života , jer je vrlo brz i jednostavan način.
Čisteći debelo crijevo mi zapravo pomažemo svim drugim organima da se očiste!!!

 

FUNKCIONALNI TRENING 

Indoor funkcionalni trening u dvorani i Outdoor Athletic & Fitness u prirodi

 
Indoor funkcionalni trening u dvorani obrađuje se čitavo tijelo na vrlo intenzivan i motivirajući način. Podižu se funkcionalne sposobnosti, vrlo je efikasan oblik treninga za sagorijevanje masnoća, oblikovanje i učvršćivanje tijela. Omogućava da u jednom treningu razvijate snagu, eksplozivnost, brzinu, izdržljivost i kondiciju.
 
Outdoor Athletic & Fitness funkcionalni je trening u prirodi. Uključuje spoj raznih vrsta aktivnosti sa bazom atletskih vježbi. Funkcionalni trening je najkompletniji način treniranja jer se radi na svim bitnim značajkama: snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti. Kombinacijom vježbi koje aktiviraju sve mišiće u tijelu i intervalnim treningom istodobno se utječe na sagorijevanje masti i izgradnju vretenastih mišića. Pojačani efekt na psihofizičke sposobnosti daje boravak na zraku, u zagrljaju majke prirode.
 

BODY & SOUL

Paket sadrži:

1 x HYDROCOLON TERAPIJA
4 TJEDNA TRENINGA PO 2 TRENINGA TJEDNO – Funkcionalni trening u dvorani i Outdoor Athletic & Fitness ( trening u prirodi )

Pošaljite upit

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaša poruka